Indulhat a jelölés!

2022.04.10. 19:29

Megyei Príma Díj: Ki lesz a legjobb a legjobbak közt 2022-ben?

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) 2022-ben is meghirdette a megyei Píma Díjat. Tíz kategóriában bárki leadhatja jelölését egy-egy olyan személyre, csapatra, szervezetre, akikre méltán lehetünk büszkék.

Várvizi Tamás

Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat/ Facebook

A VOSZ Komárom-Esztergom megyei Szervezete újra meghirdeti a Komárom-Esztergom Megyei Príma Díjat. A cél, hogy a megyében kiemelkedő, de talán országosan kevésbé ismert/elismert művészek, alkotók, tudósok, neves sportolók, közművelődésben kiemelkedő munkát végző szakemberek is a közvélemény elé kerülhessenek. 

A szervezők felkérik a települések önkormányzatait, intézményeinek vezetőit, a Príma Díj támogatóit, a VOSZ tagjait, hogy javaslataikkal segítsék a jelöltek kiválasztását, hiszen minden településen él és dolgozik olyan személy, vagy csapat, szervezet, akire büszkék lehetünk és példamutatónak tartjuk. Szeretnék frissíteni az elmúlt években beérkezett jelöléseket, így kérik, hogy akit eddig jelöltek, de nem nyert, annak a jelölését újból megerősítsék. 

Tíz kategóriában lehet jelölteket állítani -. A kategóriák: Magyar irodalom – Színház- és filmművészet – Képzőművészet – Tudomány – Oktatás és köznevelés – Építészet és építőművészet – Sajtó – Sport – Népművészet és közművelődés – Zeneművészet. Több kategóriában is lehet jelöltet állítani, illetve javasolni a [email protected] e-mail-címen, vagy postán, megfelelő indoklással és a javasló címével, elérhetőségével. 

A jelölési határidő: április 15.

A szakmai zsűri és a VOSZ megyei elnöksége dönt arról a tíz jelöltről, akik 2022-ben versenyezhetnek Komárom-Esztergom Megye Príma Díjáért. Javasoljon Ön is jelölteket! Részletes tájékoztatás: Balázs Ibolya VOSZ-titkár, telefon: 30/547-6143, e-mail: [email protected], cím: 2800 Tatabánya, Bárdos lkp. 4/A, fszt. 3. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában