Verseny

2022.04.05. 20:36

Az országos döntőben bizonyíthatnak az ászári Matekászok és Nyelvészek

Az ászári Jászai Mari Általános Iskola diákjai gyönyörű eredményeket értek el a Bendegúz Nyelvészverseny és Matekász megyei fordulójában. Mindkét kategóriából jutott tovább tanuló, így már biztosan képviselik megyénket is a rangos verseny országos döntőjében.

R. V.

Geczinger Kitti, Szekeres Kornél és Horváth Fanni vehettek át oklevelet

Forrás: Facebook/Jászai Mari Általános Iskola

Tanulóik sikereit tette közzé a Jászai Mari Általános Iskola saját közösségi oldalán, a diákok ugyanis szép eredményeket értek el a Bendegúz Nyelvészverseny és a Bendegúz Matekász verseny megyei fordulóján.  A beszámolóból megtudhatjuk, hogy a nyelvészversenyen Kocsis Kinga 2. osztályos és Szécsényi Tímea 6. osztályos tanulók első helyezést értek el, így az országos döntőben ők képviselik majd megyénket. 

A kisebb nyelvészek is ügyesen szerepeltek a megmérettetésen, hiszen Zsédely Hanna 2. osztályos, Kovács Anna Csenge, Blahó Léna, Krausz Lara 3. osztályos és Geczinger Kitti, Gregorits Lili 4. osztályos tanulók is szép eredményeket értek el. 

 A számok versenyében Geczinger Kitti megyei első helyezést ért el, mely eredménnyel már biztosan ott lehet az országos döntőben. A tanári kar kiemelte a 4. osztályos matekosok szereplését is, hiszen Horváth Fanni és Szekeres Kornél ugyancsak elismerést vehetett át a kimagasló teljesítményért. 

 

 

 

R. V. 
 

Geczinger Kitti, Szekeres Kornél és Horváth Fanni vehettek át oklevelet
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában