Kiemelkedő teljesítményt nyújtottak

2022.03.05. 16:37

Motivál a vállalkozói klub: két kisbéri végzős kapott elismerést

A Kisbéri Táncsics Mihály Gimnázium végzősei közül két tanuló is elismerést vehettek át a Kisbér és Környéke Vállalkozások Klubjától.

R. V.

Forrás: beküldött

Az intézmény tájékoztatott: több mint 10 éves hagyománya van annak, hogy Kisbér és környéke vállalkozói elismerésben részesítik a gimnázium és a szakiskola utolsó éves diákjai közül azokat, akik tanulmányaik alatt kiemelkedő teljesítményt nyújtottak. A 2021/22-es tanév végzősei közül a gimnáziumból Malcsik Dorka és Pápai Benjámin kapta ezt a kitüntetést, amelyet a Vállalkozók bálján vehettek át. 

A tanulókat ifj. Jámbor Lajos méltatta, aki hangsúlyozta, hogy motivációt kívánnak ezzel adni a középiskolásoknak, és remélik, közülük néhányat a közeljövőben soraikban köszönthetnek. A díjakat ifj. Lődi Dénes adta át a tanulóknak. Az iskola köszönetét fejezte ki a vállalkozóknak, hiszen ezzel is megerősítik azt, hogy ma is fontos és érték a tudás, a szakma magas szintű elsajátítása.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában