Tájékoztatás

2022.03.02. 07:06

Meghosszabbították a látogatási tilalmat a tatabányai idősotthonokban

Március 8-ig meghosszabbították a látogatási és intézményelhagyási tilalmat a Szent Teréz és Szent Margit Idősek Otthonában és az időskorúak gondozóházában.

Kemma.hu

Forrás: Facebook/Tatabánya Megyei Jogú Város

A város közösségi oldalán számolt be arról, hogy meghosszabbították az ideiglenes látogatási és intézményelhagyási tilalmat a Szent Teréz és Szent Margit Idősek Otthonában és az időskorúak gondozóházában. Mint írják, a tilalom március 8-ig biztosan él.

Hozzátették, hogy a látogatók csomagjainak leadása, receptek átvétele, gyógyszerek átadása, ellátottakkal történő kapcsolattartás rendje nem változott, továbbra is a már kialakított rendszer szerint történik. Hangsúlyozzák, hogy az intézményekben élő idősek egészségének védelme, betegségének megelőzése, biztonsága érdekében a fenti intézkedések hatályban tartása elkerülhetetlen. Az intézményvezetőség a családtagok együttműködését és megértését előre is köszöni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában