Születés

2022.02.10. 17:00

Igazi babazsúr volt a bábolnai városházán

Hagyományos babazsúrra várta a városvezetés a polgármesteri hivatal dísztermébe azokat a babákat és szüleiket, akik a tavalyi év negyedik negyedévében születtek Bábolnán.

K. D.

A bábolnai babák szüleikkel és dr. Horváth Klára polgármesterrel

Forrás: babolna.hu

 Dr. Horváth Klára polgármester fogadta és köszöntötte a megjelent szülőket és gyermekeket. Az alkalmon megjelent Zsömbölygei Erzsébet védőnő is, aki a mindennapok során felügyeli a még állapotos kismamák és magzataik egészségét.

Az utolsó negyedévben négy baba született: Lencse Hunor, Némedi Zsombor, Zsígó Linda és Mucsi Zente, közülük hárman vettek részt az eseményen. Dr. Horváth Klára minden anyukának egy-egy szál virágot, és minden apukának egy-egy babacsomagot adott át, valamint kérte a szülőket, hogy gyermekeiknek nyissanak egy Start-számlát, melyre negyvenezer forintot utal majd át az önkormányzat. 

A város vezetője elmondta, örül a település gyarapodásának, hiszen az elmúlt évben összesen 32 kisbaba született. A legtöbben, 13-an az első negyedévben érkeztek, hónapot tekintve pedig a március volt a legtermékenyebb, ekkor 7 kisbabával gyarapodott a város.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában