Sajtótájékoztató

2022.02.15. 07:02

Erős Gábor: a múlt emberei a családtámogatások ellen vannak

Megyénk 2. választókerületében is több, mint 15 ezer szülő kapta meg családi adóvisszatérítést, mondta február 14-ei sajtótájékoztatóján Erős Gábor.

P. O. Z.

Erős Gábor

Forrás: 24 Óra

Fotó: Pöltl Zoltán

A Fidesz-KDNP képviselő-jelöltje Esztergomban tartott eseményén rámutatott, hogy ez a támogatás, mely a befizetett személyi jövedelem adó visszatérítése, a magyar gazdasági növekedés Európában is kiemelkedő helyzete miatt lehetséges.

Erős Gábor elmondta, hogy a baloldali kormány 2009-ben, a gazdasági világválságban nem könnyítette meg a magyar családok helyzetét. A Fidesz-KDNP kormány ezzel ellentétben nem akar a válságos időszakban újabb terheket tenni az emberekre, ezért visszatéríti az szja-t a családoknak. 

A képviselő-jelölt hangsúlyozta, hogy Gyurcsány Ferenc, aki a baloldali összefogás valódi vezetője, perverz újraelosztásnak nevezte a kormány családtámogatási rendszerét és nyíltan hadat üzenet a  családtámogatásoknak, ebben a baloldal helyi jelöltje is támogatja. Erős Gábor végül így buzdított:

– Az április 3-i választáson mondjuk nemet a múlt embereire!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában