Mi vár ránk?

2022.01.04. 19:55

A tatai sorselemző szerint 2022-ben több lesz a válás és még tovább marad a Covid

Csóka Titánia sorselemző, asztrológia-tanácsadó, számmisztikus beszélt nekünk a 2022-es év fontosabb történésiről, értékrendekről, krízishelyzetekről és ránk váró feladatokról.

Wágner Zsanett

Forrás: 24 Óra

Fotó: Zantleitner Ingrid

Az egyéni sorsok alapvetően különböznek. Asztrológiai képlet alapján kiszámolható, hogy ki milyen életszakaszában tart jelenleg az idén és milyen feladatokkal kell megbirkóznia a jövőt illetően. Ezzel szemben van egy általános képlet, ami egytől egyig mindenkinek azonos a bolygóállások szerint.

Ebben segített eligazodni Csóka Titánia tatai sorselemző, aki asztrológiai képletek kiszámításával is foglalkozik. Emellett coach, vagyis élettréner. Szavainak hitelt ad több évtizedes tapasztalata, és számos bizonyítvány arról, hogy számára ez sokkal több, mint munka. Ez már hivatás. 

– Számmisztikai szempontból 6-os rezgésű év 2022. Ez a szeretetet, a harmónia iránti igényt, illetve a családot és az otthont vagy az otthon­teremtés kérdését hozza előtérbe. Sok esetben megfogalmazódik majd a költözés iránti vágy, aki pedig nem költözik, nekiáll szépíteni otthonát – mondja Csóka Titánia, aki a covid-okozta mentális fáradtság enyhülésében a szeretet iránt megnövekedett igényt látja. 

A tatai Csóka Titánia beszélt nekünk a biztató és kedvezőtlen hatásokról is (Forrás: Zantleitner Ingrid / 24 Óra)

– Sok krízishelyzet vár ránk az idén. Számtalan kapcsolat végére kerül pont, mert felerősödik a minőség iránti igény. Több lesz a válás, vagy hosszan tartó kapcsolatok, üzleti társulások mondhatnak csődöt, amik eddig sem működtek túl jól – árulja el a szakember az esztendő nehézségeiről.

– A vírus 3–5 évig biztosan velünk marad. Egyre enyhébb hatásai lesznek, amikkel meg kell tanulnunk együtt élni. Remélem, mindenki csak addig nyújtózkodik, amíg a takarója ér. Ahogyan azt is remélem, hogy megtanultuk felismerni az élet fontos dolgait – mondja. 

A szakember figyelmeztet: január közepén várható egy kitörési pont, ami mindenki életére nagy hatással lehet. A két meghatározó bolygó 2022-ben a Vénusz és a Jupiter. Utóbbi fél évet tartózkodik majd a Halak jegyében, ami a kultúra, a művészetek és a kikapcsolódás iránti igényt hozza magával. 

Fókuszban a művészet - Minden esztendőben van egy mottó, amely első helyén szerepel az adott időszak fontossági listáján. Pénteken magunk mögött hagytuk a kommunikáció évét, mint 2021 egyik legfontosabb értékrendjét. Összességében elmondható, hogy a mentális egészség éve lesz 2022. Csóka Titánia szerint az idei esztendő legnagyobb befektetése minden ember számára az önvizsgálat. Az idén előtérbe kerülnek a szívet-lelket me­lengető művészeti alkotások, például egy jó film, vagy színházi előadás. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában