Adományozás

2021.12.20. 15:47

Még szebbé tehetjük a Hatos telep és Mésztelep rászoruló gyermekeinek karácsonyát

A környei cég a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal közösen gyűjti az adományokat, amelyeket december 21-ig még várnak a rászoruló gyerekek számára.

Kemma.hu

Forrás: Tatabanya.hu

A város honlapján számolt be arról, hogy a  környei Volta Energy Solutions Hungary Kft. és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat közös ünnepi adománygyűjtést szervez, hogy a tatabányai Hatos telepen és Mésztelepen élő közel 200 gyermek se maradjon ajándék nélkül karácsonykor. Mint írják, az adományok minimum mérete egy cipősdoboznyi. Arra kérik az adományozókat, hogy tüntessék fel milyen korú és nemű gyermeknek szánják az ajándékot.

Amit szívesen fogadnak a gyermekek számára felajánlásként:

  • Új vagy megunt, de jó állapotú játékok
  • Új vagy megunt, de jó állapotú gyerekkönyvek
  • Színezők, kifestők színes tollakkal, filcekkel vagy ceruzákkal
  • Édesség

Kiemelik, hogy a felajánlásokat Környén, a Volta Energy Solutions Hungary Kft. telephelyén adhatják át 2021. december 21-ig. Cím: 2851 Környe, Han folyó utca 1. A cég képviselői a csomagokat december 23-án, a Máltai Szeretetszolgálattal közösen adják át a Hatos telepi és mésztelepi gyermekeknek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában