Zsebbe vágó

2021.12.08. 21:07

„Márki-Zay-féle ökörség” – így látják Tatabányán a rezsicsökkentést és annak megtámadását

Míg Márki-Zay Péter baloldali miniszterelnök-jelölt szerint kevesebb vizet, áramot, gázt kell fogyasztani, addig az emberek úgy vélik, a teljes árú energia csak romba döntené a családokat és mindez egyébként is kampányfogás a részéről.

Kemma.hu

Forrás: Kemma.hu

Forras: Kemma.hu

Ahogy arról beszámoltunk, Márki-Zay Péter szerint a nemzeti kormány rezsicsökkentése rossz megoldás, és helyette kevesebb vizet, áramot, gázt kellene fogyasztani, valamint kisebb autókba ülni, ha spórolni akarunk. A közelmúltban népbutításnak is nevezte a rezsicsökkentést, és trágyával tartott gombákhoz hasonlította az ezt támogatókat. Tatabányán néhány éve sokan panaszkodtak a rezsiárakra, így úgy gondoltuk, megkérdezzük az utca emberét, ők hogyan állnak a rezsiárakhoz, azok alakulásához.

A válaszadók között volt, aki szerint jelenleg nem fizetnek sokat rezsire, de volt, aki azért aggódott, hogy a kilakoltatások korszaka jöhet el, ha teljes árat kell majd fizetni. Akadt, aki szerint a Márki-Zay-féle rezsicsökkentés támadása egyszerű politika, és nem az igazságról szól annak hangsúlyozása, de az is felmerült, hogy egész egyszerűen ökörség, amiről a baloldali jelölt beszél.

Ezek is érdekelhetik