Szent Borbála Kórház

2021.12.08. 08:25

Majdnem két milliós értékű adománnyal támogatták a tatabányai koraszülött osztályt

Az ősz folyamán az Alapítvány az Alapítványokért egyik programjának hála, óriási összegű adomány gyűlt össze a tatabányai Szent Borbála Kórház számára.

Kemma.hu

Forrás: Facebook/Szent Borbála Kórház

A tatabányai Szent Borbála Kórház adományt kapott, melynek keretében 1.850.000 Ft értékben vehettek át babafészek csomagokat, szemtakarókat, sapkákat, szoptatós párnákat és lumbál kendőt adtak át kórházunknak – tudtuk meg a kórház Facebook oldaláról.

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy az Alapítvány az Alapítványokért egyik programja a Plüss Kommandó, melynek célja, hogy minden koraszülött pici baba gyógyulását segítsék babafészek csomagokkal hosszú távú céljuk az, hogy Giraffe Shuttle gépeket és fénytakarókat is adományozzanak a magyar kórházaknak. Felhívásukat még ősszel, a legnépszerűbb közösségi portálon indították el, ahol a jó cél érdekében motiváltak mindenkit arra, hogy egy kávé árával támogassa az összefogást.

A Szent Borbála Kórház köszönetét fejezte ki mindenki felé, aki ha csak egy kicsivel is, de hozzátett a nagyszerű kezdeményezéshez és segítette mind az ő munkájukat, mind a koraszülött picik támogatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában