lájkra fel!

2021.12.01. 08:17

Gyönyörű tatai lány pályázik a Külker bálkirálynői címére

Csák Borbála az idén kezdett a Budapesti Gazdasági Egyetemen, most pedig a gólyabál királynője lehet.

Kemma.hu

Csák Borbála az idén kezdett a Budapesti Gazdasági Egyetemen, most pedig a gólyabál királynője lehet.

Forrás: BGE/Beküldött

A kereskedelem és marketing szakon tanuló Borbála, mint a Kemma.hu-nak elárulta, szeret a középpontban lenni, ezért nem meglepő, hogy bálkirálynőnek is jelentkezett. A BGE hallgatói önkormányzata két fordulóban méreti meg a bálkirálynőnek jelentkező lányokat, valamint a bákirálynak jelentkező fiúkat. Az 5-5 legtöbb lájkot (vagy egyéb Facebook-reakciót) kapó nevező jutott tovább a második körbe, köztük Borbála is. A második forduló december elsején 20 órakor ér véget, addig gyűjtheti fotójára a lájkokat a tatai lány, a cikkünkben elérhető posztban. A gólyabál maga december 2-án lesz

Bori mesélt egy kicsit a Kemma.hu-nak arról, hogyan érzi magát az egyetemen. Mint elárulta, szerencsére már az első napokon sikerült beilleszkednie, sőt, még az iskolaújsághoz is felvették.

– Annak ellenére, hogy már a nagyvárosban élek, a szívem mindig visszahúz Tatára, köszönhetően a feledhetetlen eötvösös éveknek, a családomnak és a barátaimnak – mesélte az egyetemista szépség, akinek a sport is az élete szerves része, 8 évig röplabdázott korábban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában