Békési Noémi

2021.12.09. 07:01

Gyönyörű esztergomi lányt választottak az ország legújabb szépségkirálynőjévé

A Miss Hungary győztese, Békési Noémi nem csak szép, de a szíve is helyén van.

W. P.

Forrás: Deák Attila

A 31. Miss Hungary 2021. Nemzeti Szépségverseny és Királynőválasztás döntőjét a közelmúltban rendezték meg a Gödöllői Királyi Kastély Lovardájában. Hazánk legrégebbi szépségversenyén a közönség szavazatai alapján az esztergomi Békési Noémi kapta a közönségdíjat, méghozzá toronymagasan . Ezzel automatikusan jutott az első öt közé. 

A szakemberekből és a támogatókból álló 22 tagú, elfogulatlan zsűri döntése alapján a Sepsiszentgyörgyről érkező Despa Bogi, Turgyán Pálma (Napkor), a diósdi Nánási Dorottya, Budapestről Szaniszló Kitti, és a miskolciak büszkesége, Orosz Titanilla versenyezhetett tovább a koronáért. 

A közel négyórás gálaműsor keretében négy alkalommal vonultak fel a versenyző szépségek és egy rendhagyó, látványos fotó tour is segítette a zsűrinek kiválasztani a királynőket és udvarhölgyeket. A nyílt szavazás után végül az esztergomi Békési Noémi lett 2021 királynője, első Udvarhölgye Nánási Dorottya, a második Udvarhölgye pedig Orosz Titanilla lett. 

Ahogy arról a megyei önkormányzat oldalán is olvashatunk, a 20 éves lány a Budapesti Gazdasági Egyetemen tanul, kereskedelem és marketing szakon, mellette marketingesként dolgozik. Angolul felsőfokon és olaszul alapszinten beszél, a szabadidejében szeret jógázni, olvasni, fitneszterembe járni, festeni, sütni-főzni, úszni, túrázni, utazni, a családjával lenni és vigyázni a kistestvéreire. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában