karácsonyi pénz

2021.12.01. 14:00

Egyszeri keresetkiegészítést kapnak a komáromi városi alkalmazottak

A város jó gazdasági helyzete teszi lehetővé a karácsonyi plusz pénzt, erről sajtótájékoztatót tartottak a városban.

Kemma.hu

December 1-jén dr. Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő és Molnár Attila polgármester sajtótájékoztatón jelentette be, hogy Komárom az év végén valamennyi, a városi közszektorban dolgozónak egyszeri plusz keresetkiegészítést biztosít. A városi intézmények, cégek munkavállalói kapnak karácsony előtt plusz pénzt, számolt be Facebook-oldalán Czunyiné dr. Bertalan Judit.

Mint a képviselő kiemelte: a komáromi költségvetés stabil, köszönhetően annak a gazdasági megerősödésnek is, amit az ipari parki fejlesztések hasznaként a város már bevétel formájában magáénak tudhat. Hozzátette, hogy a nehéz időkben nem megszorításokra, adóemelésre, elvonásokra van szükség.

„Hosszú út vezetett idáig, de ma már érezhető a befektetési, beruházási politika eredménye. Akkor tud többletet adni a város, amikor a kormányzati döntések is adóvisszatérítésről, nyugdíprémiumról, családtámogatásról, béremelésekről szólnak. A pandémia időszaka mindenkinek nehéz volt. A gazdaság a kormány támogatási rendszerével megőrizte erejét.” – emelte ki posztjában Czunyiné dr. Bertalan Judit.

Ezek is érdekelhetik