Nyergesújfalu

2021.12.05. 09:00

A Várkapitány most egyet hátralépett

A képviselő-testület legutóbbi ülésén számos érdekes napirendi pontot tárgyaltak a képviselők.

F. K.

A városi képviselő-testület legutóbbi ülésén a napirendi pontok között szerepelt Mihelik Magdolna polgármester tájékoztatója az önkormányzat pályázatainak sorsáról. Folyamatban van például a humán közszolgáltatások térségi szemléletű fejlesztése, a helyi identitás és kohézió erősítése, szabadidőpark kialakítása a régi focipálya területén, az Ady Endre Művelődési Központ épületének, illetve Eternit városrészi Óvoda utca járdájának felújítása.

Teljes kivitelezési támogatással nyolcmillió forintból befejeződtek a belső felújítások, korszerűsítések a Civilek Házában. Befutó volt a 280 millió forintnyi elnyert, 166 milliós önrésszel a világörökségi helyszín fejlesztésére beadott Sánc-hegyi pályázat a Limes-program keretében. A konzorciumvezető Várkapitány Zrt. elállt a program megvalósításától, a folytatás bizonytalan. Elbírálás alatt van az Idom utcai partfalcsúszás helyreállításához segítséget kérő vis maior pályázat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában