hátrányból indultak

2021.11.26. 11:30

Szorgalmával mutat példát a 18 tatabányai fiatal

Kiválóságokat jutalmazott a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató a Megyeházán rendezett ünnepségen.

S. G.

A gyermekvédelmi szolgáltató kiválóságai, akik díjat vehettek át a tegnapi ünnepségen

Forrás: 24 Óra

Fotó: Zantleitner Ingrid

A Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató hagyományteremtő szándékkal szervezte meg a Kiválóság díjak átadását. Azokat a tizenéves általános és középiskolás tanulókat jutalmazták, akik négyesnél jobb átlagot produkáltak.

A november 25-i csütörtöki eseményen a tárgyalóban összegyűlt fiatalokat a nevelőszülők és a lakásotthonok dolgozói is elkísérték. A fiatalok korábban már pénzjutalmat kaptak, ezúttal kis műsor után oklevelet valamint kis ajándékcsomagot vehettek át. A megyéből tizennyolcan kapták meg a Kiválóság díjat, közülük tucatnyian vették át személyesen az elismerést. Az elismerésben részesült fiatalok közül tizennégy él nevelőszülőknél, a többiek lakásotthonban.

Kuthy-Szakács Anita, a nevelőszülői hálózat szakmai vezetője köszöntötte a gyerekeket és kísérőiket. Kiemelte: nagyon büszkék a kiváló teljesítményt nyújtó diákokra, akiket kiemeltek a családjukból, így eleve hátránnyal indultak. Nagy teljesítmény tőlük, hogy nem csak magatartásukkal, hanem szorgalmukkal is példaként állnak mások előtt. Ebben természetesen a lakásotthonokban dolgozó kollégák és a nevelőszülők is támogatják őket, a szolgáltatók pedig a Kiválóság díjjal ismeri el munkájukat, mondta el Kuthy-Szakács Anita.

Elismerést kapott: Barabás Mária, Gábornyik Anna Mária, Halmai Dénes, Herczeg Gréta, Kocsi-Horváth Boglárka, Lakatos Amanda, Lakatos Cintia, Miklós Bence Zoltán, Miklós Mia Eleonóra, Pap Nándor Attila, Pokornyi Rebeka, Rovács Zsanett, Sajabó Adrienn Boglárka, Sajabó Vivien, Szabó Alexandra, Szegvári Szilvia, Tóth Dzsenifer és Závogyán Dzsesszika Vivien.

A gyermekvédelmi szolgáltató kiválóságai, akik díjat vehettek át a tegnapi ünnepségen (Fotó: Zantleitner Ingrid / 24 Óra)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában