koronavírus

2021.11.16. 06:09

Óvintézkedések a bakonyaljai településen: fontos döntést hozott a polgármester

A koronavírus miatt fennálló fertőzésveszély miatt hétfőtől intézkedéseket hoztak a faluban, melyeket Géringer Istvánné polgármester a község internetes fórumán osztott meg.

R. V.

Forrás: Shutterstock

A bakonyszombathelyi lakosságot arra kérik, lehetőség szerint a személyes ügyintézés helyett a postai úton, ügyfélkapun keresztül vagy e-mailen történő ügyintézést válasszák, befizetéseiket lehetőség szerint utalással intézzék. Kérdés esetén tájékoztatást, információt elsődlegesen telefonon vagy e-mailen kérjenek. A település vezetője kiemelte: amennyiben a személyes ügyintézés nem tűr halasztást, a polgármesteri hivatalba, telefonos időpont-egyeztetést követően, egyedül érkezzenek a látogatók, lehetőleg kíséret nélkül.

Az ügyintézésre érkezőktől kérik: a hivatalt kizárólag tünetmentes állapotban keressék fel, érkezéskor a szájmaszk és a kihelyezett kézfertőtlenítő használata kötelező. Hangsúlyozták: az ügyeiket intézők a hivatalban tartsanak legalább 1,5 méter távolságot és a lehető legkevesebb, az ügyintézéshez feltétlenül szükséges időt töltsék ott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában