Felújítás

2021.11.05. 18:50

Forgalomkorlátozásra kell számítani néhány hétig Komáromban

A következő hetekben Komárom szerte számos felújításra és tisztításra kell számítani. Emiatt több helyen lesz forgalomkorlátozás.

K. D.

A következő hetekben út- és járdafelújítást, valamint csatornatisztítást is végeznek Komáromban. Az Igmándi út, Sport utca, Madách utca és a Brigetio Gyógyfürdő területén átvezető egyesített csatorna feltárás nélküli rekonstrukciója, csatornák előzetes tisztítása, kamerázása zajlik.

A munkálatok az Igmándi út egyes szakaszain ideiglenes forgalomkorlátozással járnak majd, a Madách Imre utca felől a Sport utca irányába. A kivitelezés november elején indul és várhatóan december közepéig tart.

Megkezdődik az Arany János utca 17. előtti útfelújítás is. A kivitelezési munkák során lezárják a hétemeletes ház előtti kiemelt átkelési szakaszt, ezért az Arany János utca a Szamos utca irányából zsákutca lesz.

Az Arany János utca Igmándi út felőli szakaszáról a továbbhaladás az épületet megkerülve a Poprád utca irányába lehetséges majd. A munkálatok december közepéig fejeződnek be. Indul a Klapka György út 44. előtti járdafelújítás is. A munkálatok során új szegély és pályaszerkezet épül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában