Covid-oltás Tatán és Tatabányán: ha most mész az oltópontokra, akkor ezt tudnod kell

A tatabányai és a tatai oltópontokon is egyre többen igénylik a védőoltást. Az előttünk álló napokban hosszabb nyitva tartással várják az oltakozókat.

Kemma.hu

Forrás: Szent Borbála Kórház

A Szent Borbála Kórház közösségi oldalán számolt be arról, hogy a járvány elleni oltás iránti megnövekedett igények miatt az oltópontokon hosszabb nyitva tartással várják az oltakozókat.

Mint írják, a tatai oltóponton november 10-én és november 17-én reggel 7 órától egészen 18 óra 30 percig vehetik fel az emberek az oltást. A tatabányai oltóponton november 11-én és november 18-án szintén reggel 7 órától 18 óra 30 percig kérhető a védőoltás.

Hangsúlyozzák, hogy az oltási akcióhét keretében (november 22 -től november 28-ig) a hét minden napján 7 órától 18 óra 30 percig várják az oltakozókat az oltópontokra. Kiemelik, hogy mivel ezen a héten előzetes regisztráció nélkül, helyszíni regisztrációval is igénybe vehető az oltás, ezért arra kérnek mindenkit, hogy nagyobb várakozási idővel is számoljanak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában