oktatás

2021.11.19. 11:37

A jövő árpádosai nyílt napon tekinthettek be a gimnázium életébe (Fotók)

A Tatabányai Árpád Gimnáziumba hat- és négyosztályos képzésre lehet jelentkezni. Az idén fennállásának 75. évfordulóját ünneplő képzőközpont évfolyamonként szervezte meg bemutatkozó programját.

S. G.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Novotni Ákos

Az épület aulájában tizedikes diákok várták az érkezőket, akik választhattak, milyen nyílt órát szeretnének megtekinteni, majd körbevezették az általános iskolásokat az épületben. Ezt követően a nagyelőadóban Polyóka Tamás igazgató tartott tájékoztatót. Kiemelte, az intézmény már évtizedek óta szolgálja azokat a fiatalokat, akik számára tudásuk elmélyítése a hangsúlyos. Bemutatta a gimnáziumban folyó munkát, az oktatási és szabadidős tevékenységeket, majd a következő tanévben induló képzésekről szólt.

A 2022/23-as tanévben három osztályba, négy tagozatra vesznek fel diákokat a kilencedik évfolyamra, és egy osztályt indítanak a hetedik osztályosok számára. Bizonyos tárgyakat csoportbontásban tanulhatják majd a diákok, akik a felvételi menetéről is tájékozódhattak. Kiemelte, december 3-ig kell leadni az írásbeli felvételi jelentkezési lapot abban az intézményben, ahol a diák azt meg szeretné írni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában