beruházások

2021.10.31. 07:33

Több helyszínen dúlják fel Komáromot a munkagépek, de megéri kibekkelni

A következő hetekben út- és járdafelújítást, valamint csatornatisztítás is végeznek Komáromban. A munkák idejére a lakosság fokozott figyelmét és türelmét kérik.

Kemma.hu

A következő hetekben út- és járdafelújítást, valamint csatornatisztítás is végeznek Komáromban. A munkák idejére a lakosság fokozott figyelmét és türelmét kérik.

Forrás: shutterstock.com

Hamarosan több beruházás is kezdődik Komáromban. Az Igmándi út, Sport és Madách utcákban, valamint a Brigetio Gyógyfürdő területén átvezető egyesített csatorna feltárás nélküli rekonstrukciója, és a csatornák előzetes tisztítása, kamerázása zajlik. A munkálatok az Igmándi út egyes szakaszain ideiglenes forgalomkorlátozással járnak majd a Madách Imre utca irányából a Sport utca irányába. A kivitelezés várhatóan december közepéig tart.

Megkezdődik az Arany János utca 17. előtti útfelújítás is. A munkák során lezárják az Arany János utca 17. előtti kiemelt átkelési szakaszt, ezért az Arany János utca a Szamos utca irányából zsákutca lesz. Az Arany János utca Igmándi út felőli szakaszáról a továbbhaladás az Arany 17. épületét megkerülve, a Poprád utca irányába lehetséges majd. A munkálatok december közepéig fejeződnek be.

Indul a Klapka György u. 44. előtti járdafelújítás is. A munkálatok során itt új szegély és pályaszerkezet épül. A várható zaj-és porterhelés miatt az önkormányzat a komáromiak türelmét, valamint azt kérik, hogy a munkák idején az érintett útszakaszokon fokozott figyelemmel közlekedjen mindenki – olvasható a komarom.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában