Oroszlány

2021.10.13. 12:19

Az Oroszlánkirályt vitte színpadra a Silhouette

Egy tűt sem lehetett leejteni a Silhouette Balett előadásán, tömegeket vonzott Walt Disney Oroszlánkirály című meséjének feldolgozása.

W. Zs.

A kétfelvonásos produkció a Kölcsey Ferenc Művelődési Központ és Könyvtár színháztermének színpadán kelt életre. A népszerű tánccsoport csaknem negyven növendéke mutatta be a mesejátékon keresztül, hogy milyen sokat számít az életben a bátorság, a szeretet, és a legfontosabb, a család.

Csáky Mária művészeti vezető és csapata másfél éve készül a darabbal, az első bemutató azonban elmaradt a világjárvány egészségügyi korlátai miatt.

– Kiváló személyiségfejlesztő színpadra vinni egy mesejátékot. Közösségi munkát igényel és egy ilyen komplex produkcióban még inkább ki tudnak teljesedni a gyerekek – nyilatkozta Csáky Mária kétszeres nívódíjas táncpedagógus, művészeti vezető. A látványos előadást vastapssal hálálta meg a közönség, amit vasárnap Tatabányán, a Vértes Agorájában is előadtak a Silhouette növendékei.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában