mozgás

2021.09.19. 18:58

Rollerekkel trükköztek, kerékpárokkal vonultak a tatabányai Autómentes napon (Fotók)

Vasárnap a reggeli órákban vette kezdetét a Csónakázó-tónál az idei Autómentes nap, ahol a mozgásé és a zöld gondolaté volt a főszerep.

Szász Dalma Kitti

Forrás: 24 Óra

Fotó: Szász Dalma Kitti

Az eseményen foroghattak a kerekek a földön és a fejekben is: kerékpáros, rolleres programok és a környezettudatos szemléletet formáló feladatok várták a kilátogatókat. A vidámsággal, aktivitással teli nap egy korosztályokra lebontott tókerülő futóversennyel kezdődött. Így pillanatok alatt megtelt a rajtvonal körüli terület bemelegítő kicsikkel és nagyokkal egyaránt.

Először a legfiatalabbak állhattak a rajtvonalhoz, őket pedig az idősebbek követték. A megmérettetés hangulatát a résztvevők családtagjai és barátai koronázták meg: szurkolásukkal és biztatásukkal még az is kedvet kapott a mozgáshoz, aki csak arra járt.

A szervezők persze azokra is gondoltak, akik nem szerettek volna sprintelni, nekik mezítlábas ösvénnyel, ügyességi- és sport játékokkal, akadálypályákkal és még számtalan érdekes, izgalmas programmal készültek. Az Autómentes nap délután egy kerékpáros felvonulással és nyereménysorsolással zárult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában