(élet)veszélyes mutatvány

2021.09.04. 13:38

A Május 1. úton deszkázott végig egy srác a reggeli csúcsban a kocsik között (videó)

Egy olvasónk osztott meg egy döbbenetes videót, amelyen egy gördeszkás gurul a Május 1. úton, az autók között.

F. M.

Gördeszkás a Május 1. úton

Forrás: beküldött

A videó készítője elmondta: csütörtökön, a reggeli csúcsban, fél nyolc körül látták meg a deszkást, amint az autók közé besorolva, szép nyugodtan gurul egy teherautó előtt, majd letér a balra kanyaródó sávba.

– A körforgalom után láttuk meg a srácot, ahogy jöttünk le a főúton. Előtte még sosem láttuk itt... Nem is tudom, meddig mehetett, mert mi mentünk tovább, nem figyeltem. De volt a kezében valami, talán egy telefon... – részletezte az esetet olvasónk, aki párjával együtt egészen megdöbbent a látványon.

Megkérdeztük a rendőrséget is, mi az álláspont a gördeszkásokra vonatkozóan. A megyei főkapitányságtól azt a választ kaptuk, hogy a gördeszka nem járműnek, hanem gyalogosnak minősül, így közúton egyáltalán nem közlekedhet.

Nem csak Tatán történt ilyen döbbenetes eset, nemrég az M1-esen vette fel a Magyar Közút kamerája, ahogy egy rolleres szeli az utat a sztrádán. A fiatalembert egyébként később egy tatabányai autós vette fel, majd tette ki Tatabányán. A férfi elmondása szerint Ukrajnából érkezett és Győrbe tartott...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában