koncert

2021.09.08. 18:50

A régi felállásban tér vissza a Dirty Dogs

Visszatér a Dirty Dogs zenekar szeptember 10-én a tatabányai közönség elé, méghozzá egy adománygyűjtő koncerttel.

Sz. A.

Mint azt az énekes-frontember Sáradi Tamástól megtudtuk, a Szurkolók az Állatokért Alapítványnak szeretnének segíteni a hard rock-rajongókkal, ezért nem csak a koncert alatt, de egész pénteken le lehet adni a felajánlásokat a Roxxy-ban. Nem ez az első ilyen akciójuk egyébként, korábban is szerveztek hasonlókat.

Az eredeti négyes egy lemezt is akar készíteni (Fotó: Beküldött)

– Kutyatápra, pokrócokra, pórázokra, fekhelyekre, tisztítószerekre van leginkább szüksége az alapítványnak. Fontos tudni, hogy ők nem menhelyként működnek, hanem a felelős állattartásra szeretnék felhívni a figyelmet, miközben fellépnek az állatkínzás ellen, és a bajba jutott állatokat is kimentik sanyarú helyzetükből. és nem csak a kutyákon, hanem más állatokon is igyekeznek segíteni – részletezte Tamás, aki kiemelte: a koncerten a régi számok mellett egy új dallal is előrukkolnak majd.

A banda egyébként még a pandémia előtt állt össze újra az eredeti felállásban, és a pénteki koncert lesz az első fellépésük helyben, a jól ismert formációban. Mindez azt jelenti, hogy Heitekker Dávid (basszusgitár, vokál), Sáradi Tamás (ének) Szász Attila Szoszó (dobok) és Szrogh Attila Atesz (gitár) fog újra színpadra lépni.

Tamástól azt is megtudtuk, hogy mióta újra összeállt a régi négyes, sokkal gördülékenyebben megy a munka, így további terveik is vannak: addig biztosan együtt marad a Dirty Dogs, amíg még egy lemezt össze nem hoznak.

Pontos kezdés

A Dirty Dogs a jégpályával szemközt próbál, ahogy sok más zenekar is. Itt találtak rá előzenekarukra, a Coffee City-re is. Pénteken utóbbi csapat kezd fél 9-kor, míg tízkor a „házigazdák”. Pontosan fognak kezdeni. Az előzenekar egy, míg a Dirty Dogs másfél órát játszik. Ahogy Sáradi Tamás fogalmazott, igazi csemege lesz ez az élőzenére kiéhezett rajongóknak. A hatályos jogszabályok értelmében viszont csak védettségi kártyával lehet részt venni a koncerten.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában