Ácsteszér

2021.08.12. 10:29

Aszfaltozás lesz a Kossuth utcában

Útfelújításról és közlekedési korlátozásokról tájékoztatott a falu önkormányzata: augusztus 12. és 13. között a 8208-as számú út Kossuth Lajos utcai szakaszán aszfaltozást végeznek.

R. V.

Mint írták: csütörtökön, a munkálatok ideje alatt, azaz 6 óra 30 és 19 óra között a labdarúgópálya melletti csomópontot lezárják, ezért a Széchenyi, Rákóczi, Ifjúság utcák lakóinak a Kossuth utcára történő ki-, és behajtás nem lehetséges.

Megtudtuk azt is, hogy pénteken az aszfaltozás miatt a munkálatok idején az utca páros oldalán lakók nem fogják tudni házaikat autóval megközelíteni, ezért kérik, hogy a járműveket az aszfaltozás ideje alatt a faluközpontban tárolják. Hozzátették, az utca páratlan oldalán lakók mindkét napon a templom melletti, Táncsics utcai csomópontot használhatják.

A település vezetősége és a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kisbéri mérnöksége a munkálatok ideje alatt a lakosság szíves megértését és türelmét kéri.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában