tárgyalások

2021.06.01. 09:02

Orbán Viktorral szelfizett Czunyiné dr. Bertalan Judit és Molnár Attila

A komáromi polgármester és a térség országgyűlési képviselője is köszöntötte a szülinapos Orbán Viktort a minap, de a 13-as és 81-es utakat érintő fejlesztésekről is tárgyaltak.

Kemma.hu

A polgármester és az országgyűlési képviselője is köszöntötte a szülinapos Orbn Viktort, de a 13-as és 81-es utakat érintő fejlesztésekről is tárgyaltak.

Forrás: Facebook/Czunyiné dr. Bertalan Judit

Május 31-én ünnepelte 58. születésnapját Orbán Viktor miniszterelnök, az ő köszöntők sorához csatlakozott Czunyiné dr. Bertalan Judit, a kisbéri, oroszlányi térség országgyűlési képviselője, valamint Molnár Attila komáromi polgármester is a parlamentben.

A kormánypárti képviselő és polgármester egyébként Palkovics László miniszterrel és Mosóczi László államtitkárral egyeztetett a 13-as és 81-es főutakat érintő fejlesztésekről. Mint Facebook-posztjából kiderült, Komáromot érintően Molnár Attilával a város, a térség számára fontos kérdésekben egyeztettek még, hiszen a cél az, hogy a fejlesztés valóban szolgálja a térség közlekedését.

Czunyiné dr. Bertalan Judit a közelmúltban A NIF Zrt-nél Pántya József igazgatóval egyeztetett a 13-as, 81-es főutakat érintő gyorsforgalmi útfejlesztés projektről. Mint " target="_blank" rel="noopener noreferrer">írta, a térségi egyeztetéseket az érintett polgármesterek április végéig írásbeli véleményezésével zárták, összegezték.

A megbeszélésen a települési érdekekek és szakmai javaslatok is terítékre kerültek, azokat a lehetséges nyomvonala(kat)t érintően végigbeszélték. Már akkor bejelentette, hogy a témában Palkovics László fogadja majd őt és Molnár Attilát, ez történt most meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában