Magyar Falu Program

2021.05.29. 07:00

Új játszótérnek örülhetnek a dunaalmási gyerekek

Három fejlesztés, illetve beszerzés valósult meg a közelmúltban a Magyar Falu Programból (MFP) nyert támogatásokból a Duna-parti településen.

Petrik J.

Czunyiné dr. Bertalan Judit is részt vett az átadáson

Forrás: 24 Óra

Fotó: H. B.

A már-már családias hangulatú átadáson többek között részt vett Czunyiné dr. Bertalan Judit, országgyűlési képviselő és Ollé Árpád, a község polgármestere, illetve néhányan a képviselő-testületből. Czunyiné dr. Bertalan Judit a sikeres fejlesztésekről szólva annyit mondott: – Itt is érzékelhető, hogy dübörög a Magyar Falu Program.

Czunyiné dr. Bertalan Judit is részt vett az átadáson
Fotó: H. B. / 24 Óra

A település polgármestere azt emelte ki, hogy régi vágya teljesült a Jókai utca lakóinak azzal, hogy 26 millió forintból megújult ez a csaknem 300 méter hosszú, forgalmas szakasz. Emellett elkészült az egyre népszerűbb Pihenő-tó és -park szélén egy új játszótér is, szintén a faluprogramból kapott ötmillió forintnak köszönhetően. A közterület karbantartására eszközbeszerzés címén pedig 15 millió forintot nyert az önkormányzat. Ebből vásároltak egy kistraktort négy különböző adapterrel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában