tánc

2021.05.25. 06:33

A güntneresek is beszálltak a Jerusalema-kihívásba, és nem is akárhogyan

Sok megyei intézmény után most a Güntner tatai cége is csatlakozott a Jerusalema kihíváshoz. A cég dolgozói hangulatos videóban perdülnek táncra a gyárban.

Kemma.hu

Forrás: Youtube

A dél-afrikai Master KG és Nomcembo Jerusalema című számát hallva rögtön mindenkinek az a bizonyos táncos kihívás jut eszébe, amely tavaly óta mozgatja meg a világot. Komárom-Esztergom megyében is nagyon népszerű a dal és maga a kihívás, elterjedése óta már számtalan intézmény táncolta el.

A közelmúltban a tatai Vaszary János Általános Iskola szállt be a kihívásba. Az iskola minden dolgozója, pedagógusa táncra perdült. Az iskola videója igazán meghatóra sikeredett, mert táncuk mellé lélekmelengető üzenetet küldtek az otthonról tanuló diákoknak és az elhunytakról is megemlékeztek. Többek között a kisbéri" target="_blank" rel="noopener noreferrer"> Petőfi Sándor Általános Iskola, az esztergomi Angyalkert Óvoda, és a bakonysárkányi Fekete István Általános Iskola " target="_blank" rel="noopener noreferrer">tanulói és pedagógusai táncra perdültek már.

Legutóbb Güntner-Tata Hűtőtechnika Kft. " target="_blank" rel="noopener noreferrer">osztotta meg közösségi oldalán, ahogy az egész cég ropja a fülbemászó dallamra a gyárban. A dolgozók a hangulatos videóban a tánc közben vörös rózsákat és fehér zsebkendőket lengetnek. A kihívás az egész gyárat megmozgatta. A csarnokokban, az udvaron és az irodában is készültek jelenetek, hogy megalkothassák a cég saját tökéletes videóját, amely igazán hangulatosra sikeredett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában