sétahajó

2021.05.31. 07:00

2500-an hajókáztak az esztergomi gyereknapon a Dunán

A sétahajózáson kívül a főtéren levő Kapcsolatok Háza adott otthont gyereknapi programoknak, ahol még egy szülinapost is köszöntöttek az előadáson.

P. O. Z.

Forrás: Facebook/Hernádi Ádám

Óvodás és kisiskolás gyerekek itt vehettek részt az egésznapos mulatságban, melynek fő programja egy hatállomásból álló, Griffek és oroszlánok nevű játék volt. Ebben több különleges elem várta a gyerekeket, akik egyik ponton például illatokat kellett felismerjenek, egy másiknál a jó memóriára volt szükség, majd egy akadálypályán kellett végigmenniük.

Azok, akik átjutottak az utolsó állomáson, ajándékokat kaptak, illetve részt vettek egy pizzaétel sorsoláson. A nap fénypontja a Mesekocsi Színház bohócai előadása és az ingyenes sétahajókázás volt.

Hernádi Ádám polgármeter Facebook-posztja szint fedélzetén több mint 2500 utas fordult meg vasárnap a gyereknapra indított hajónak.

„Köszönet a MAHART PassNave Kft.-nek és Spányik Gábor ügyvezető úrnak, hogy lehetővé tették ezt a nagyszerű programot!” -írta a városvezető.

A poszthoz egy szülő kommentben azt írta, hogy a Kapcsolatok Házában tartott előadáson nagy öröm érte az épp vasárnap szülinapját ünneplő kislányát, ugyanis a bohóc külön felköszöntötte a kicsit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában