MÁV

2021.01.05. 08:45

Több vasútvonalon is változik a menetrend keddtől

A MÁV pályafelújítási munkálatokat végez, emiatt több járat menetrendje is változik január 5-től.

Kemma.hu

A menetrendek is változnak a munkanap-áthelyezés miatt

Fotó: Mazán Tibor (24 Óra)/Shutterstock

Január 5-től január 8-ig a Budapest-Kelenföld – Biatorbágy állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a Tatabánya – Oroszlány vasútvonalon a 4432 és 4415 számú vonatok módosított menetrend szerint, a Közforgalmú menetrendben meghirdetett időadatokhoz képest korábban közlekednek – olvashatjuk a mavcsoport.hu-n.

Ugyanígy változik a menetrend január 5-17-ig a Budapest – Hegyeshalom vasútvonalon a Budapest-Kelenföld – Biatorbágy, illetve Tata – Almásfüzitő felső állomások között végzett pályakarbantartás miatt. A vonalon egyes vonatok

módosított menetrend szerint, valamint több esetben a Közforgalmú menetrendben meghirdetett időadatokhoz képest korábban közlekednek – írják.

Bővebb információ a Tatabánya-Oroszlányt érintő változásokról ITT, a Budapest-Hegyeshalom vonalat érintő módosításokról pedig ITT olvasható.

A vasútvonal részletes vágányzári menetrendje megtalálható az állomási pénztáraknál, ügyfélszolgálatoknál, illetve elérhető a MÁVDIREKT +36 (1) 3 49 49 49-es telefonszámán és a www.mavcsoport.hu honlapon is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában