újszülöttek

2021.01.04. 20:17

Íme Zoé, 2021 első tatabányai babája

Kényelmesen, január 2-án este érkezett meg az esztendő első tatabányai babája a Szent Borbála Kórházban.

Sugár Gabi

Zoé első babája szüleinek

Forrás: beküldött

A kórház szülészeti és nőgyógyászati osztály főorvosa, dr. Málik Zoltán volt ügyeletben, ő segítette világra Zoét. A 22 éves édesanya és a 26 éves édesapa, Peti Fruzsina és Peti Zoltán egy éve házasok és több gyermeket terveznek. Az édesanya elmondása szerint a család és az ismerősök „mintegy” eldöntötték a sors helyett, és fiút vártak.

– Zoé szégyenlős is volt, csak a 31. héten derült ki, hogy kislány lesz. Zoé az első gyermekünk, az édesapa is velünk volt a szüléskor, nélküle nem tudtam volna így végigcsinálni. – mondta el Fruzsina, aki Zoéval várhatóan kedden térhet haza.

Zoé első babája szüleinek (Fotó: beküldött)

Tatabánya polgármestere a város ajándékával köszöntötte a családot. Mivel Tatabánya az idén ünnepli várossá nyilvánításának 74. évfordulóját, a helyi rendelet szerint 74 ezer Forintot kapnak Zoé szülei. Emellé vásárlási utalványt, ajándékcsomagot és emléklapot adott árt Szücsné Posztovics Ilona az édesanyának.

Tatabányától is ajándékot kapott a család (Fotó: beküldött)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában