nyertesek

2021.01.29. 17:39

Egymilliót érő bevásárlókártyát nyert kocsi olvasónk a Mozaikkereső játékunkon

Nagy érdeklődés kísérte lapcsoportunk Mozaikkereső játékát, amelyen a Komárom-Esztergom egyedi nyerteseit is kisorsolták.

H. V.

Fotó Penovác Károly PK Veszprém Megyei Napló

Forrás: Veszprém Megyei Napló

Fotó: Penovác Károly

A csaknem 40 millió forint összdíjazású nyereményjátékban a 24 Óra mellett a következő megyei napilapok előfizetői vehettek részt: Napló, Fejér Megyei Hírlap, Vas Népe, Zalai Hírlap, Dunaújvárosi Hírlap, Új Dunántúli Napló, Tolnai Népújság, Somogyi Hírlap, Nógrád Megyei Hírlap, Petőfi Népe, Új Néplap, Békés Megyei Hírlap, Heves Megyei Hírlap, Hajdú-Bihari Napló, Kelet-Magyarország, Észak-Magyarország, Délmagyarország, Kisalföld.

Hűséges előfizetőink számára elindítottuk játékunkat, amelyen összesen 19 darab egymillió forint értékű bevásárlókártyát, 19 LED-tévét, 19 laptopot, 19 álló porszívót és 19 tabletet sorsoltunk ki, hogy mind a 19 lapunk elkötelezett olvasói egyenlő eséllyel indulhassanak a nyereményekért. A fődíj pedig a két Toyota Yaris Hybrid lesz, melyeket pénteken sorsolunk ki

A játékban csak azok a játékosok nyerhettek, akiknek érvényes előfizetésük volt 2020. decemberben és 2021 januárjában, valamint a decemberben megjelent mozaikdarabokat hiánytalanul felragasztották a játékszelvényre, és kitöltve azt beküldték a játékszelvényen megadott címre.

Január 28-án csütörtökön érkezett el a várva várt sorsolás napja, a Mozaikkereső nyereményjátékunk 19 megyei napilaponkénti sorsolása a Napló napilap szerkesztőségében zajlott le. Csaknem százezer levél, egészen pontosan összesen 97 ezer 549 játékszelvény érkezett a megyei napilapokhoz.

A sorsolás közjegyző jelenlétében és a Szerencsejáték Felügyelet munkatársainak ellenőrzése mellett zajlott, és megyénkből több előfizetőnk nyert. Az egymillió forint értékű Edenred kártyát a kocsi Nagy István kapta kézhez. LED-tévét nyert Tálos Tibor Etéről, laptopot Szóda József Tokodról, álló porszívót Nagyné Liptai Eszter Esztergom-Kertvárosból, tabletet pedig a tokodaltárói Rácz Lajos vehetett kézbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában