elismerések

2020.12.25. 06:38

Sikeres női vezetőket díjazott a megyei iparszövetség

A Komárom-Esztergom Megyei Iparszövetség KISZÖV elismerő oklevelét ezúttal két hölgy vehette át, Weltzné Pókos Zsuzsanna és Cseh Teréz.

Petrik J.

SONY DSC

Forrás: Beküldött

A megyei iparszövetség KISZÖV a járványveszély miatt szűk körben, az egészségügyi előírások maximális betartása mellett rendezte évzáró összejövetelét Tatabányán, a DELTOP Rács Kft. tanácstermében. Dr. Petőcz Erzsébet, a szervezet ügyvezető igazgatója üdvözölte a megjelenteket, majd – immár hagyományosan – az újonnan választott vezetőség tagjaival közösen átadta a szövetség ez évi elismeréseit, kitüntetéseit az arra méltónak tartott tagoknak.

A Komárom-Esztergom Megyei Iparszövetség KISZÖV elismerő oklevelét ezúttal két hölgy vehette át. Elsőként Weltzné Pókos Zsuzsannát köszöntötték, aki öt éve a tatabányai ELSÓ Kft. ügyvezetője. Irányításával a társaság kül- és belföldi kapcsolatrendszere folyamatosan erősödött, és bővült. Vezetése alatt a cég árbevétele, és partnereik száma megduplázódott.

A szövetség elnökségétől szintén elismerő oklevelet vehetett át a húsz éve vállalkozó Cseh Teréz, aki páratlan, kitartó munkával építette fel cégcsoportját. A KEM-Bridge Net Bt., és a Regio Regia Nonprofit Kft. vezetőjeként nehéz utat választott, hiszen önálló, mindentől, és mindenkitől független médiumokat működtetni manapság sokak szerint lehetetlen.

Mindkét hölgy esetében az eredményes és kitartó vezetői, irányítói tevékenységüket jutalmazták ezzel a rangos kitüntetéssel.

A „díjátadót” követően dr. Petőcz Erzsébet ügyvezető igazgató, valamint Jankovszky Sándor, a KISZÖV elnöke az ebben az esztendőben jubiláló tagszervezetek részére adott át további elismeréseket. A dorogi VEDORIS Kft. 35 éve, a tatabányai DELTOP Rács Kft. 25, a szintén megyeszékhelybeli KEM-Bridge Net Bt. 20, a nesz­mélyi ADRI-ZO Bt. 15, az almásfüzitői PANALM Kft. pedig 10 éve alakult. Az alapítási évfordulójukat ünneplő társaságok vezetői is a megyei iparszövetség KISZÖV jubileumi oklevelét vehették át.

A rövid ünnepséget követően Jankovszky Sándor elnök pohárköszöntőjében reményét fejezte ki, hogy a szövetség a következő évben is megfelelően tudja képviselni tagszervezeteinek érdekeit és kellő hatékonysággal tudja támogatni munkájukat, tevékenységüket.Petrik J.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában