gyorsétterem

2020.12.30. 08:17

Hamarosan KFC nyílik Esztergomban

Az októberben indult építkezést 2021 májusába tervezik befejezni, a gyorsétterem nyitása ezután nem sokkal várható majd.

P. Z.

A KFC úgynevezett drive thru, azaz autós kiszolgáló rendszerrel is fog működni

Fotó: Pöltl Zoltán

30 éve tartó folyamat Esztergomban, hogy egy multinacionális gyorsétkezde megtelepedését érjék el. Erre ciklusonként voltak elképzelések, de ezek mostanáig nem jártak sikerrel. A klasszikus gyorséttermek közül most egy, a csirkehúst előnyben részesítő Kentucky Fried Chicken végre bejutott Esztergomba, és belátható időn belül üzletet nyit.

Az amerikai KFC ráadásul a központban, az egykori Park Centertől nem messze emeli fel épületét, mely már szerkezetkész állapotban van. A több száz négyzetméteres üzlet ott várja majd az éhes vevőket, ahová egy korábbi elképzelés szerint buszpályaudvar került volna.

Ez a terv meghiúsult, így a szabadon marad placc most új funkciót kap, beleértve, hogy a KFC úgynevezett „drive thru” rendszerben működik majd, vagyis az autóval érkező vendégeket gépkocsijukban ülve szolgálják ki, illetve parkolót is kialakítanak az új épületnél.

Az idén októberben indult építkezést 2021 májusába tervezik befejezni, a gyorsétterem nyitása ezután nem sokkal várható majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában