értékes nyeremények

2020.12.11. 14:00

Elrajtolt a Mozaikkereső: legyen a saját szerencséjének kovácsa!

Elindult a 24 Óra mozaikkereső játéka. Az értékes nyeremények között LED tévé és egy egymillió forint értékű bevásárlókártya is gazdára talál majd.

Sz. D. K.

Elindult a 24 Óra mozaikkereső játéka. Az értékes nyeremények között LED tévé és egy egymillió forint értékű bevásárlókártya is gazdára talál majd.

Forrás: MW

Ahogy ígértük, a mai nappal megkezdődik a Mozaikkereső játékunk. Mint ismeretes, hűséges előfizetőink között 19 darab, egymillió forint értékű bevásárlókártyát, 19 LED-tv-t, 19 laptopot, 19 álló porszívót, valamint 19 tabletet fogunk kisorsolni. Ezáltal mind a 19 lapunk elkötelezett olvasói egyenlő eséllyel indulhatnak a nyereményekért. A fődíj pedig a két darab Toyota Yaris Hybrid, amelynek egyikét ön is megnyerheti!

A játék nagyon egyszerű! A következőket kell tennie, hogy részt vehessen, azon kívül, hogy előfizetője a lapunknak: a mai Tv Műsor.hu magazinban megtalálja a játékszelvényt, amellyel részt vehet a játékban. Mától tíz napon keresztül, napról napra figyelve a lapunkat kell összegyűjteni a mozaik megjelenő darabjait, felragasztani a játékszelvényre, és beküldeni a 2800 Tatabánya, Mártírok útja. 44. címre. Ezt követően pedig várni, hogy ön-e a szerencsés, aki megnyerte valamelyik értékes nyereményt vagy akár az egyik Toyotát.

Amennyiben mégsem sikerül mind a tíz mozaikdarabot összegyűjteni, akkor keresse a december 23-ai számunkat, melyben egy Joker darab fog szerepelni. Ezt a darabot bármelyik mozaikdarab helyett felragaszthatja. A szelvényt a mozaikokkal 2021. január 13-ig kell beküldeni, feltüntetve a beküldő összes szükséges adatával. Fontos, hogy a játékban csak és kizárólag előfizetőink vehetnek részt, tehát decemberben és januárban is érvényes előfizetéssel kell rendelkeznie annak, aki meg szeretné nyerni valamely ajándék egyikét. Az eredményhirdetés 2021. január 28-án 10 órakor, az összevont fődíjé pedig január 29-én 10 órakor lesz.

A sorsolás menete, mivel 19 lapunk van, az alábbiak szerint alakul: a két Toyota Yaris Hybrid személygépkocsi összevontan, a 19 napilapunk játékosai között sorsoljuk ki. Az egymillió forint értékű bevásárlókártya, a LED tv, a laptop, az álló porszívó és a tablet közül pedig napilaponként egy-egy darabot vihetnek haza a szerencsések.

Keresse a játékszelvényt a Tv Műsor.hu magazinban, és játsszon velünk! A részletes játékszabály a www.mozaikkereso.hu oldalon olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában