játék

2020.11.12. 08:25

Hajrájához étkezett a Gyermekmosoly játékunk

Csütörtök 12 óráig lehet nevezni, illetve szavazni Gyermekmosoly 2020 fotópályázatunkra. A legtöbb voksot gyűjtők értékes könyvcsomagokat nyernek!

Kemma.hu

Október 26-án rajtolt el idei Gyermekmosoly játékunk, amely az előző évekhez képest ismét nagy sikernek örvend. A nevezés és a szavazás is november 12-én, csütörtök délben zárul, így már csak pár órája maradt a játékosoknak.

A szülők két korcsoportban, 0-3 és 4-7 éves korcsoportban küldhetnek be fényképet. Csak Komárom-Esztergom megyeiek jelentkezését várjuk, és a személyiségi jogok védelme miatt fontos kitétel az is, hogy a gyermek nem lehet meztelen a képen. A részletes szabályzat ITT olvasható.

Az online forduló mindkét kategóriájában (a 0-3 évesek és a 4-7 évesek között is) az alábbi nyeremények illetik a legtöbb szavazatot szerzett gyermekeket:

  • 1. díj: 15 000 Ft értékű Libri könyvcsomag
  • 2. díj: 11 000 Ft értékű Libri könyvcsomag
  • 3. díj: 8 000 Ft értékű Libri könyvcsomag
  • Az online fordulóban legtöbb szavazatot kapott 30 fotó automatikusan bekerül a 24 Órába, ahol november 16-tól újabb versenyben vesz részt további Libri nyereményekért.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában