találkozó

2020.11.18. 14:19

A városházán tárgyalt Gyurcsány Ferenc és Szücsné Posztovics Ilona

Szűkszavú Facebook-posztban számolt be róla Szücsné Posztovics Ilona polgármester, hogy a napokban Gyurcsány Ferenccel, a Demokratikus Koalíció elnökével tárgyalt.

Kemma.hu

Facebook-posztban számolt be róla Szücsné Posztovics Ilona polgármester, hogy a napokban Gyurcsány Ferenccel, a Demokratikus Koalíció elnökével tárgyalt.

Forrás: Tatabányai Megyei Jogú Város/Facebook

A bejegyzésből annyi derül ki, hogy több ellenzéki országos politikus is Tatabányára látogatott nemrég, így Fekete-Győr András, a Momentum Mozgalom elnöke; Gur­mai Zita, a Magyar Szocialista Párt frakcióvezető-helyettese; Jakab Péter, a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke; Szabó Tímea, a Párbeszéd Magyarországért társ­elnöke; Ungár Péter, a Lehet Más a Politika képviselője.

A poszt szerint legutóbb Gyurcsány Ferenc, a Demokrata Koalíció elnöke „tette tiszteletét” a városban. Az ellenzéki politikusokkal történt egyeztetésekről csak annyi nyilvános, hogy a képviselők országos politikai ügyekre hívták fel a figyelmet, ugyanakkor azok helyi vonatkozásairól is beszéltek.

Arról egyelőre nincs hír, hogy ki lesz majd Bencsik Jánosnak, a Tatai-medence fideszes képviselőjének kihívója a másfél év múlva esedékes országgyűlési választáson.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában