Legyen szép az ünnep!

2020.11.24. 15:26

A járvány miatt elmarad az árva kutyák karácsonya, de tudunk segíteni nekik!

A Tatabányai Ebrendészeti Telep kutyáit is érintik a koronavírus miatti rendkívüli intézkedések. Idén adományokat várnak az ünnepekre.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

Ahogy oly sok mindenre ebben az évben, a Covid-járvány az ünnepekre is hatással van. A Tatabányai Ebrendészeti Telepen a mindig nagy népszerűségnek örvendő, állatoknak, gondozóknak és látogatóknak egyaránt sok örömet okozó közös Mikulás napi és karácsonyi ünnepség is elmarad, ami a vírus és a jelenlegi szigorú szabályok mellett érthető.

Mégis van mód, hogy segítsünk az árva kutyáknak, cicáknak és madaraknak, hogy nekik is szép legyen az ünnep: táppal, finom falatokkal, tisztítószerekkel támogathatjuk a Segítő Kéz a Kutyákért Egyesületet. Az adományokat előre egyeztetett időpontban lehet elvinni a telepre – olvashatjuk a felhívást Tatabánya Város közösségi oldalán is.

Az egyesület a 0670/610-2208-as, illetve a 30/622-2343-as számon hívható.

" data-show-text="true" data-width="">

">Az idén elmarad a Mikulás napi és a Karácsonyi rendezvény a Tatabányai Ebrendészeti Telepen. A személyes találkozásra, a...

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában