beruházás

2020.10.07. 07:00

Ezer négyzetméteres parkolót alakítanak ki a tatabányai iskola udvarán

Munkagépektől hangos Újváros. A hét elejétől a Herman Ottó Általános Iskola használaton kívüli udvarrészén megkezdődött egy beruházás, melynek során elkezdték a több tucat férőhelyes parkoló kialakítását.

Sz. D. K.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Zantleitner Ingrid

A kivitelezők az üresen álló épületrész mellett lévő területen kezdik meg a munkálatokat. Miután átadták a munkaterületet, a szakemberek megtisztították az elhanyagolt udvart: a gazokat kiszedték, és már folyamatban van a benőtt és elburjánzott bozót kiirtása. Ha megtisztították a területet a gépjárművek befogadására alkalmas felülettel, többek között zúzottkővel borítják.

A Záray Márta Pihenőpark környékén élők, valamint az orvosi rendelőbe érkezők, így könnyebben találnak majd parkolóhelyet a mintegy ezer négyzetméteres területen. A gépjárművel közlekedők a Mártírok útjáról, a Dinamic Fitness Stúdió felől tudják majd megközelíteni a parkolót. A munkálatok várhatóan november 19-re elkészülnek, a kivitelezés során forgalomkorlátozásra, útlezárásra nem kell számítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában