védekezés

2020.09.15. 17:28

Lázmérőket kapott a Tatabányai Szakképzési Centrum

A Tatabánya Erőműtől kapott adományt a szakképzési centrum. Az intézmény iskoláiban már a héten elkezdték a diákok hőmérőzését.

S. G.

Dr. Sámuel Emes adta át az adományt a TSZ főigazgatójának, Pákozdi Szabolcsnak

Forrás: 24 Óra

Fotó: Zantleitner Ingrid

A Tatabánya Erőmű Kft. tizenöt darab, érintés nélküli infravörös lázmérőt adományozott a Tatabányai Szakképzési Centrumnak. Dr. Sámuel Emese, az Erőmű ügyvezetője kiemelte: az örökbefogadott Rét utcai Óvodának bútorokat ajándékoztak, s a szakképző intézményeket is szerették volna támogatni.

Pákozdi Szabolcs, a TSZC főigazgatója elmondta: intézményenként eddig egy lázmérővel szűrték a diákokat, az adománnyal fel tudják gyorsítani a beléptetést. Hozzátette: eddig két iskolájukban diagnosztizáltak COVID-os diákot.

Ahogy arról beszámoltunk, Schmidt Csaba, a TSZC kancellárja jelentette be vasárnap, hogy a Péch Antal – Bánki Donát Technikum egyik diákjának koronavírus tesztje pozitív lett. A diák osztálytársai online tanulnak. A TSZC iskoláiban már ezen a héten elkezdték a diákok testhőmérséklet mérését.

Urszán Róbert és Dr. Sámuel Emes adta át az adományt a TSZ főigazgatójának, Pákozdi Szabolcsnak (Fotó: Zantleitner Ingrid / 24 Óra)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában