főzőverseny

2020.09.14. 06:30

Gyerekek kapják az aranyszívű lábatlani horgász nyereményét

Hagyományosan, immár 18. alkalommal rendezik meg szeptember 19-én a Duna-Party Főzőversenyt.

Raffael Veronika

Forrás: Shutterstock.com

A minden évben változatos eseményen idén halászlé lesz a terítéken, a versenyre pedig csaknem 15 városi, illetve környékbeli csapat jelentkezését várják, akik számára a Cápa-Ker Kft. összesen száz, fejenként minimum öt kilogramm pontyhúst ingyen biztosít. A Duna partján megrendezett versenyen a Komárom-Esztergom Megyei Horgászegyesületek Szövetsége is képviselteti magát csapatával, melyben többek között Zoltai Dániel elnök, illetve Osvald Zsolt ügyvezető igazgató is részt vesz.

Legyen öné a hónap fogása!

Elindult virtuális horgászjátékunk, amelyben a 24 Óra és a Kemma.hu arra kéri a Komárom-Esztergom megyei sporttársakat, hogy mutassák meg olvasóinknak büszkeségeiket, és írják meg legjobb horgásztörténeteiket. Az augusztusi fordulót követően, most a szeptemberi, harmadik fordulóra várjuk a jelentkezőket. Látogatóink szavazatai alapján júliustól októberig havonta jutalmazzuk a hónap fogásait. A három legnépszerűbb képért minden hónapban 5 ezer forint értékű etetőanyag-ajándékcsomag jár a Tímár Mix jóvoltából. A legtöbb voks pedig további nyereményeket, hűtőtáskát, horgászszéket ér. És hogy felpörgessük a hideg novembert is, az év fogása címért megrendezzük a négy megelőző hónap dobogósainak versenyét!

Schmidt-Kovács Bence, a KEMHESZ szakmai igazgatója elárulta: a versenyzők ételeit szakmai zsűri értékeli majd, melyben részt vesz Szári Zsolt, a Balatoni Halgazdálkodás Nonprofit Zrt. vezérigazgatója, valamint az ország „gasztrokibice”, Sági Szilárd is. A versenyre való nevezés ingyenes, a csapatok előzetes regisztrációját a lábatlani Gerenday Közösségi Házban lehet leadni vasárnapig.

Khéner Tamás a Dunán fogta meg harmadik helyet érő csukáját (Fotó: Beküldött)

A felnőtteket megmérettető halászléfőző verseny mellett a kisebbeket a szervezők egy horgászversennyel várják, mely során snecizős módszerrel foghatnak halat a gyerekek. A jutalmat a verseny szervezői mellett az augusztusi Hónap Fogása verseny harmadik helyezettje, Khéner Tamás biztosította, aki saját, ötezer forint értékű etetőanyag-ajándékcsomagját a gyerekek díjazására ajánlotta fel.

– Amennyire kedvelek horgászni, annyira szeretek jótékonykodni is. Lábatlani pecásként szeretnék a gyerekeknek örömet okozni, így a nyereményeim felajánlom a versenyen résztvevő gyerekeknek – árulta el lapunknak Khéner Tamás, az augusztusi bronzérmes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában