máv

2020.08.24. 19:36

Leállt a vonatközlekedés Komáromnál – visszafordulnak a szerelvények

A MÁV tájékoztatása szerint egy nem működő komáromi biztosítóberendezés miatt kell 60-90 perces késésekre számítani a hegyeshalmi vasútvonalon.

Kemma.hu

Forrás: MTVA/Bizományosi

Fotó: Jászai Csaba

Megjavították már a biztosítóberendezést Komárom állomáson, így megindulhatott a közlekedés Almásfüzitő és Ács között. A korábban várakozásra kényszerülő távolsági vonatok jelentős, 60-130 perces késéssel indultak tovább – közölték. A győri elővárosi járatok jelenleg 30-40 perces késéssel közlekednek, a menetrend éjfélre állhat helyre a hegyeshalmi fővonalon – írja az MTI.

Korábban erről írtunk

A MÁV hétfő kora esti tájékoztatása szerint a komáromi vasútállomáson nem működik a biztosítóberendezés, ezért a Győr felől érkező vonatok Ácson, a főváros felől érkező vonatok Almásfüzitőn fordulnak vissza. Az Almásfüzitő-Ács szakaszra pótlóbuszokat rendelt a vasúttársaság. Mint írják, a hegyeshalmi fővonalon 60-90 perces késésekre, jelentősen hosszabb utazási időre kell számítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában