késések

2020.07.27. 11:24

Piliscsaba és Leányvár között nem közlekednek a vonatok

A Mávinform információi szerint Piliscsaba és Leányvár között nem közlekednek a vonatok, mert egy személyvonat nem megfelelő jelzőnél állt meg Piliscsaba állomásnál.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

Friss információ:

A MÁVINFORM " target="_blank" rel="noopener noreferrer">tájékoztatása szerint a Budapest-Esztergom vonalon fokozatosan áll helyre a menetrendszerű vonatközlekedés. Piliscsaba és Leányvár között újraindult a vonatforgalom, 11:15-kor befejezték a vonatvizsgálatot.

Korábban erről írtunk:

A MÁVINFORM közösségi oldalán adott " target="_blank" rel="noopener noreferrer">tájékoztatást arról, hogy a Budapest–Esztergom vonalon Piliscsaba és Leányvár között ideiglenesen nem közlekednek a vonatok. Az utasokat pótlóbuszok szállítják. Az Esztergomból a Nyugati pályaudvarra tartó 2077-es számú, G72-es jelzésű személyvonat Piliscsaba állomásnál nem a megfelelő helyen állt meg egy jelzőnél, ezért vizsgálatot tartanak. Az esztergomi vonalon utazók 30 perccel hosszabb menetidővel számolhatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában