Motoros felvonulás

2020.07.16. 07:02

Motorosok szerveztek gyűjtést két beteg kislánynak a Bakonyalján

Pék Győző, a rendezvény szervezője elmondta, hogy a keresztény evangéliumok terjesztésén túl a jótékonykodás volt a másik céljuk.

G.D.V.

A keresztény motorosok jótékony céllal gyűltek össze

Forrás: MW

Több mint száz motoros lepte el Bakonyalja útjait szombaton Súr-Ácsteszér-Bakonyszombathely-Kisbér-Bakonysárkány-Aka-Súr útvonalon. A Magyar Keresztény Motorosok Közössége szervezett felvonulást és evangelizációt. A súri Pék Győző, a rendezvény szervezője elmondta, hogy a keresztény evangéliumok terjesztésén túl a jótékonykodás volt a másik céljuk.

– Súrról indult a felvonulás, majd végighajtva a járás több településén, Súrra tértünk vissza. A szabadidőparkban egy közös ebéddel, vallási zenével és imával vártuk a résztvevőket. Bár a rendezvény mindenki számára ingyenes volt, két beteg kislánynyak szerveztünk gyűjtést – árulta el a szervező, aki hozzátette: tavaly az első rendezvényükre mintegy 50 motoros jött el. Idén már közel 120-an gurultak végig az utakon.

– Nemcsak a Keresztény Motorosok között hirdettük meg az eseményt. A célunk az volt, hogy minél többen részt vegyenek a felvonuláson, így minél többen megismerkedjenek a keresztény egyház tanításaival.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában