adomány

2020.06.10. 11:30

Jégkrémmel hálálta meg a Güntner a kórházi dolgozók áldozatos munkáját

A Güntner-Tata Kft. kedden jégkrémet osztott a tatabányai Szent Borbála Kórház és tatai Árpád-házi Szent Erzsébet Szakkórház és Rendelőintézete dolgozói részére.

Mórocz Károly

Forrás: 24 Óra

Fotó: Zantleitner Ingrid

Schwarczenberger Tamás, a hűtéstechnikai berendezéseket gyártó cég ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a hűsítő ajándékokkal köszönetüket és hálájukat fejezték ki a kórház dolgozóinak a járvány okozta veszélyhelyzetben tanúsított helytállásukért.

A vállalat már korábban is számos adománnyal támogatta az intézményt, most arra gondoltak, hogy a dolgozókat ajándékozzák meg. A Szent Borbála Kórházban a munkavállalók száma jelenleg 1480, közülük 85-en a tatai kórházban és szakrendelőben látják el feladataikat, 1395-en pedig a megyeszékhelyen. A kedves gesztus a kórház és a Güntner dolgozóinak együttműködését is hangsúlyozza a nehéz időkben.

– Az Együtt, egymásért szlogennel ellátott Güntneres plakát a tatabányai kórház utcájában található, ezt az üzenetet szeretnénk közvetíteni a cégcsoport összes telephelyén Németországtól Indonéziáig, Mexikótól Magyarországig – tette hozzá az ügyvezető igazgató. Dr. Lőke János, a kórház megbízott főigazgatója megköszönte a hűsítő ajándékokat. Nagy volt az érdeklődés, sokan álltak sorba, köztük több főnővér. Nem csak maguknak vettek egy jégkrémet, hanem dobozokban az osztályokra is vittek.

Az oroszlányi kézművescsoport is kedden délután adta át ajándékait a kórházban. Ezen a napon a kórház dolgozói mellett a Güntner-Tata összes munkatársa – mintegy ezerháromszázan – is kaptak jégkrémet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában