voks

2020.06.19. 20:09

Elindult a szavazás! Döntse el, ki legyen a legprímább!

Hagyomány, hogy a 24 Óra és a kemma.hu olvasói is szavazhatnak a megye sport-, szellemi és kulturális életének kimagasló személyiségei közül arra a tízre, akiket az ajánlások alapján a Vállalkozók és Munkáltatók Szövetsége megyei szervezetének kuratóriuma Megyei Príma díjra jelölt.

Kemma.hu

A tíz jelölt közül hárman vehetik majd át az egymillió forintos díjjal járó Príma Díjat, egy jelölt pedig szavazatok alapján a Príma Közönségdíjat. Szavazni 2020. szeptember 20-ig lehet. A Kemma.hu-n a külön az erre a célra kialakított felületen egy jelöltre naponta egyszer, a Facebook-azonosítójával voksolhat. Szavazásra buzdítani, a jelöltek bemutatkozásait megosztani a közösségi médiában megengedett. Utóbbit a megosztás vagy a Facebook-gombra kattintva tudják megtenni IDE kattintva.

További szavazási lehetőségek hamarosan:

1. A VOSZ megyei szervezetének honlapján

2. A jelölteket többször bemutatjuk a 24 Órában. A kedvencük bemutatkozását kivágva és azt postán szerkesztőségünkbe (Tatabánya, 2800, Mártírok útja 44.), vagy a VOSZ irodájába (Tatabánya, 2800, Bárdos lkp. 4/A fsz. 3.) eljuttatva is szavazhatnak.

3. A Forrás Rádió weboldalán

A jelöltek

Irodalom: Kakuk Tamás író, költő, művészeti író. Színház- és filmművészet: Orfeusz Társulat. Képzőművészet: Kókay Krisztina textil- és grafikusművész. Tudomány: dr. Békefi Dezső gyermekgyógyász. Oktatás és köznevelés: Bánhidy László pedagógus, művészettörténész. Építészet és építőművészet: Páll János. Sajtó: Art Limes Művészeti Folyóirat. Népművészet és közművelődés: Tatabányai Bányász Öregtáncos Táncegyüttes. Zeneművészet Lattmann Béla jazz zenész. Sport: Salamon Zoltán atlétaedző.

A Komárom-Esztergom Megyei Príma Díj alkalmat ad a megye vállalkozói, gazdasági szereplői számára, hogy szűkebb pátriájukban is támogathassák a magyar szellemiség eredményeinek megőrzését, a magyar kultúra, művészetek, tudomány, oktatás, köznevelés és sport fejlesztését, az általuk elért eredmények megismertetését és elismerését. Az elmúlt 15 év során az értékteremtő tevékenység elismerése hagyománnyá nőtte ki magát. A VOSZ megyei szervezete számára továbbra is kiemelt feladata ennek őrzése, hiszen a korábbi évek Príma Gáláinak sikere, a díjazottak személye, a gálán fellépők összetétele minden esetben azt igazolta, hogy sikerült egy olyan kulturális eseményt meghonosítani, amely immáron a megye kulturális életének elválaszthatatlan és meghatározó eleme.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában