hírek

2020.05.07. 07:13

Jól sikerült a Crohn-beteg ácsi anyuka, Laura németországi műtétje

A Crohn-beteg ácsi édesanyát, Taubitz Laurát május 6-án műtötték Németországban. Az asszonyt hónapok óta kezelik betegsége miatt itthon és külföldön is.

Kemma.hu

Taubnitz Laura februárban adott életet kislányának, most azonban az életéért küzd ő is és szerettei is. A chron-betegség miatt került szörnyű állapotba.

Forrás: Facebook

Május 7-re virradó éjszaka jelent meg rövid beszámoló Taubitz Laura Facebook-oldalán arról, hogyan is sikerült a németországi műtét. A Crohn-beteg fiatalasszonyért, nem túlzás állítani, hogy nem csak Ács, de az egész megye szorított, hiszen rengetegen mozdultak meg és segítettek, adományoztak azért, hogy meggyógyulhasson.

A közösségi oldalra feltöltött beszámoló szerint Laura mintegy hét órás műtétjén minden rendben ment, a fiatal édesanya nagyon jól bírta az operációt, és utána nem sokkal már mosolyogva magához is tért . Elővigyázatosságból minimum 1 napot az intenzíven fog eltölteni. A következő napok kulcsfontosságúak lesznek az állapota szempontjából, tették hozzá a posztban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában