autista fiatalokért

2020.05.13. 15:13

A süttői lemezlovas jótékonysággal kötné össze az online zenélést

Jótékonysági online bulival szeretne segíteni az autista fiatalokkal foglalkozó Esőemberekért Egyesületnek Mann Ádám.

W. P.

Forrás: Beküldött

A hobbi lemezlovas mintegy tizenöt éve ismerkedett meg a keverőpulttal, saját bevallása szerint mindig is érdeklődött a dj-zés iránt.

–Minden egy iskolai bulin kezdődött, amelyen egy jó barátom felelt a zenéért. Ott tetszett meg igazán ez az egész – felelte Mann Ádám, majd hozzátette: akkor még nem próbálta ki magát a pult mögött, de nem sokkal később elkezdte beszerezni a szükséges felszereléseket.

Elmondása szerint úgy 2006 körül volt az első olyan összejövetel, melyen már ő állt a keverőpult mögött.

– Azt mindenképpen tudni kell, hogy hobbi dj vagyok, így legtöbbször születésnapok, családi összejövetelek vagy osztálytalálkozók alkalmával zenélek. Mondhatjuk azt is, hogy magam, illetve ismerőseim szórakoztatása érdekében játszom – mondta a fiatalember.

Mann Ádám nemrégiben szélesebb körben is ismert lett, ugyanis a járványhelyzet és a kijárási korlátozás kihirdetése után online bulikat tartott az egyik ismert közösségi oldalon.

– Hétvégente unatkoztam itthon és úgy gondoltam, belevágok ebbe a projektbe. Átlagban 30–40 ember követte az élő fellépést. Rengeteg pozitív visszajelzést kaptam a falubeliektől is. Kizárólag retro, a nyolcvanas, kilencvenes évek dalait játszottam.

A süttői férfi elmondta, hogy a jövőben is szeretné online szórakoztatni a helyieket, de tervezi, hogy egy jótékonysági bulit is rendez. A célja az, hogy így segítse azt az egyesületet, amelynél már két éve dolgozik.

Esőemberekért

Az 1999-ben alapított Esőemberekért Egyesület immár több mint két évtizede dolgozik azon, hogy az autista fiatalok is megmutathassák, milyen értékek rejlenek bennük. A tatai szervezet tevékenysége igen sokrétű: Szent Gergely Lakóotthonukban például fiatal felnőttek számára a legmagasabb életminőség elérését biztosítják fejlesztések, gondozás és bentlakás keretén belül. Emellett a felnőttképzésben, illetve a foglalkoztatásban is segítséget nyújtanak nekik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában