the witcher

2019.12.23. 17:31

Tűzokádó sárkánnyal és véres csatával támad a nálunk forgatott amerikai sorozat

A The Witcher című Nteflix-sorozat premierje után újabb videók láttak napvilágot a szériából, amelyek megmutatják, milyen jelenetek helyszíne is lett Tatabánya.

Kemma.hu

A The Witcher sorozat premierje után újabb videók láttak napvilágot a szériából, amelyek megmutatják, milyen jelenetek helyszíne is lett Tatabánya.

Forrás: Youtube

A tavasszal Tatán és Tatabányán forgatott The Witcher sorozat december 20-i premierje után az összes epizódot elérhetővé tette a Netflix, viszont aki még csak kacérkodik a gondolattal, hogy megnézze a népszerű videójáték alapján készült szériát, és szereti a keény csatajeleneteket, azokat ezeket a részletek valószínűleg meg fogják győzni.

A most a netre került részletek mindemellett arra is választ adnak, hogy miért voltak többek véresre maszkírozva áprilisban, a Szelim-barlangnál a stáb tagjai közül, de emellett szerelmi szálat és egy aranysárkányt is kapunk, aki, mint minden valamire való sárkány, tüzet is tud okádni.

A szériában a főhőst Henry Cavill alakítja, aki Supermanként feltűnt Az acélember (2013), a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala (2016) és Az Igazság Ligája (2017) című filmekben is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában