advent

2019.12.20. 15:54

Dalolva alkottak a pilismaróti könyvtárban

A Heckenast Gusztáv Községi Könyvtár az adventi időszakban több programot is szervez, legutóbb élő koncerttel és kézműves foglalkozással várták az érdeklődőket.

W. P.

Fotó: Csernátoni Bernadett

A minap élőzenei koncerttel egybekötött kézműves foglalkozást szervezett a Heckenast Gusztáv Községi Könyvtár. Az intézmény az adventi időszakban számtalan programmal kedveskedik a lakosoknak. A gyermekek a Mikulás bogarai című, illetve A hóember ajándéka elnevezésű bábműsoron vehettek részt, a felnőtteknek pedig Jánosi Valéria tréner tartott önismereti és párkapcsolati előadást.

A rendezvények közül kiemelkedett az ünnepre hangolódó kézműves foglalkozás, melyen élvezettel alkottak a legkisebbek és a szüleik. Az asztaloknál színes kartonpapírból, valamint dekorgumiból hűtőmágnest, karácsonyi díszeket és ajándékkísérőt is lehetett készíteni. Piatrik Zsuzsanna, Erőss Cili óvodapedagógusok, valamint Varga Kata, a Maróti Kiskert vezetője gyakran összejárnak énekelni. Ezúttal Kosztolnik Ildikóval és lányával, Laurával kiegészülve élőzenei koncerttel szórakoztatták a közönséget. Jó hangulatot generáltak a könyvtárban, a gyermekek velük együtt énekeltek és több hangszerrel is megismerkedhettek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában